Wall of Fame 2015

We zijn toch wel een beetje trots op onze resultaten.

Hoogtepunten 2015

De belangrijkste successen uit 2015 op een rij:
– Nederlands Kampioen WBQA
– 1e plaats kip NL kampioenschappen Low & Slow
– 1e plaats Taste of Amsterdam 2015
– 1e plaats overall Hoogeveen BBQ wedstrijd met een 1e plaats op vier (!) van de 5 onderdelen
– 3e plaats pork European Championship Low & Slow
– NL vertegenwoordiger op de 27th Anniversary of the Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue, Tennessse, USA
– 1e plaats Pork Steak St. Louis style op Delft Beer & BBQ.

Eindklassering in de European BBQ Competition:
Overall: 6e plaats, met
–  4e chicken
– 11e ribs
–  3e pork
– 20e brisket

Eindklassering Nederlandse Kampioenschappen Low & Slow
Optelling van twee wedstrijden: 3rd Annual Cook-Off en 4th Annual Tony Stone:
Overall: 3e plaats
– 1e chicken (dus Nederlands Kampioen Kip)
– 3e ribs
– 2e pork
– 11e brisket

2nd Cook-Off, 10 en 11 oktober 2015 te Hoofdorp.
Teleurstellende 15e plaats overall, met een 8e plek op ribben, een 6e op varkensschouder en met kip en brisket buiten de top 10.

1st Ruhrpott BBQ, 27 en 28 september 2015 te Gelsenkirchen, Duitsland.
Mooi resultaat behaald in een internationaal veld van 67 zeer sterke teams, een mooie 9e plaats Overall, en op de 4 categorieën:
– 29e Chicken,
– 13e Ribs,
– 28e Pork en
– 12e Brisket.

Vaartse Hoeve, 12 en 13 september 2015 te Dongen.
Eindklassering: een 2e plaats dus met de titel “”Reserve Grand Champion”. Op de 4 categoriën:
– 2e plaats chicken
– 3e plaats ribs
– 5e plaats pork
– 2e plaats brisket

Open NK BBQ WBQA, 28 en 29 augustus 2015 te Son.
Resultaat was zeer goed: Nederlands Kampioen WBQA en Beste Nederlandse Team op de volgende onderdelen:
– 1e plaats visgerecht
– 1e plaats kipgerecht
– 1e plaats culinair gerecht met hert
– en met het rund en varkengerecht net niet genoeg punten voor de eindoverwinning.

Smoke in the North II, 1 en 2 augustus 2015 te Zweden.
Fantastisch weekend in Zweden met 26 sterke international eteams, we eindigende met drie “calls” op een keurige 4e plaats.
– kip buiten de top 10
– 5e met ribben en
– 1e plaats voor Pork,
– 10e bij Brisket.
Op het onderdeel “seafood” haalden we een keurige 6e plaats.

Delft Beer & BBQ, 27 en 28 juni 2015 te Delft.
– 4e Overall,
– 1e chicken,
– 9e ribs,
– 2e pork,
– 17e brisket.
Side-dish : 1e plaats Pork Steak St. Louis style.

Fire and Food, 6 en 7 juni 2015 te Deurne.
Overall een mooie 3e plaats ! Beste Nederlandse team !
– 3e chicken,
– 4e ribs
– 4e pork,
– 7e brisket.

Tony Stone, 23 en 24 mei 2015 te Hoofddorp
– 47e chicken: 47
– 43e ribs: 43
–  9e Pork,
– 40e Brisket,
– 31e Overall.
De extra wedstrijd onderdelen:
– Dessert: 11 (erg tevreden)
– Eendenborst: 13 (prima)

Hoogeveen, 14 mei 2015 te Hoogeveen.
Voor de derde maal op rij een overal 1e plaats. En dit jaar met een 1e plaats op maar liefst vier (!) van de vijf onderdelen.

BBQ Beer & Fries te Hasselt, 9 en 10 mei 2015.
– 2e plaats voor onze uiterst smaakvolle chicken-wings
– 4e plaats voor de onweerstaanbare hamburger
De KCBS uitslagen waren er van uitersten, gejuich bij chicken en brisket… ongeloof bij de uitschieters op ribs en pork.
–  7e chicken,
– 30e ribs,
– 20e pork,
–  5e brisket.