Sponsoren

Sponsoren zijn belangrijke schakels. Zij maken mogelijk het dat we als team meer tijd overhouden om ons te focussen op wedstrijden en de voorbereidingen daarop.
Het is fijn als je als team kunt beschikken over topkwaliteit BBQ’s, eersteklas vlees en ingrediënten, exclusieve rubs en sauzen, professionele messen en betrouwbare brandstof.

House of Charcoal

houseofcharcoalhoutskoolllllll Het houtskool dat House of Charcoal aan PureBBQ levert is vervaardigd uit FSC hout met een milieuvriendelijk karakter. PureBBQ is onwijs trots dat ze dit kwaliteitsproduct mogen gebruiken en promoten! Lees verder op de website van House of Charcoal.


KLAUWE

klauwe KLAUWE wil voor jou de totale barbecue- en rookoplossing zijn! Een klein zinnetje die voor ons als team veel betekent, totale barbecue- en rookoplossing en dit van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn enorm blij met de KLAUWE, the bbq & smoking drum. Lees verder op de website van KLAUWE.


Vuur en Rook

logo_vuurenrook_260x93Van huis uit een ambachtelijke worstenmaker maar uitgegroeid tot de specialist voor Vuur en Rook (denk aan grillen, buiten koken, BBQ, etc.). De webshop heeft een zeer uitgebreid assortiment aan messen, worstmachines, gehaktmolens, rook en grill hout, sauzen, kruiden-rub, keukengereedschap. Vuur en Rook levert prima service. Wij zijn trots en blij dat Vuur en Rook ons steunt.
Lees verder op de website van Vuur en Rook.


Home Made Vleesspecialiteiten

PHome Made Vleesspecialiteiten is gespecialiseerd in het vervaardigen van ambachtelijke vleeswaren, maaltijd componenten en veel ouderwetse worstsoorten in natuurdarm. Daarnaast (en daar hebben we elkaar gevonden) is Home Made vooral geïnteresseerd in BBQ. Home Made werkt met puur en eerlijk eerste klas vlees en heeft al aangetoond een perfecte snit voor onze wedstrijden te kunnen snijden. We zijn erg blij met deze samenwerking.
Lees verder op de site van Home Made Vleesspecialiteiten.


Livar: Limburgs kloostervarken

LogoLivarDe kwaliteit van het vlees is belangrijk voor het eindresultaat.
Met Livar hebben we in het verleden erg goede resultaten bereikt.
Livar, Limburgs varken, geboren en getogen in Limburg en uitsluitend gevoerd met Limburgs graan.
Bij Livar besteden ze zorg aan details. Dat kun je zien aan de goede zorg voor de Livar kloostervarkens. De ruimte, zowel binnen als buiten, waarin de Livar kloostervarken scharrelen en leven. Door al deze details ontwikkelen de varkens zich anders dan de traditionele soortgenoten. Dat verschil proef je. Niet bang zijn voor goed bereid eerlijk vlees met een beetje vet, het smaakt fantastisch. We zijn dan ook blij dat we het seizoen 2015 mogen samenwerken met Livar! Kom gerust langs komend wedstrijdseizoen en proef het heerlijke Livarvarken bij PureBBQ!


F-Dick

FDick260x95Er komt een moment dat het gewone mes niet meer goed genoeg is, dat merk je pas nadat je met een kwaliteitsmes zoals een F-Dick door je vlees heen hebt gesneden. PureBBQ is al overstag en gebruiken de koksmessen van de nieuwe productlijn van F-Dick, de Red Spirit. Topkwaliteit die voortvloeid uit een lange traditie en ervaring bij het produceren van koks en slagers gereedschappen. Dankzij Vuur en Rook zijn we in contact gekomen met dit prachtige staal. Kijk zelf eens op de site van F-Dick en laat je verleiden.. of je nu een BBQ’er bent, of een kok.. je verdient een F-Dick, het maakt het allemaal zoveel mooier.


Masterfire

LogoMasterFire260x136We zijn erg blij met de samenwerking die we met Masterfire hebben. Masterfire levert restaurant kwaliteit houtskool bestaat uit meerdere Nigeriaanse hardhoutsoorten waaronder het zeer harde Acacia hout. De houtskool heeft een zeer lange brandtijd dat ons heel goed uitkomt met de Low & Slow sessies. Masterfire levert naast kwaliteitsshoutskool ook kokosbriketten voor scherpe prijzen en levert door geheel Nederland. Masterfire levert ook haardhout op bestelling en wel de volgende 5 houtsoorten in standaard maat van 25 cm: elzen, berken, essen, eiken, beuken. andere afmetingen zijn mogelijk na overleg. Neem een kijkje op de site van Masterfire.


VacuumGigant.nl

LogoVacuumGigant260x37
Vacuumgigant.nl heeft het grootste assortiment vacumeermachines en reliefzekken van Nederland en biedt deze aan tegen groothandelsprijzen. Alles is uit voorraad leverbaar en na bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Daarnaats geven zij geven deskundig advies.


All Automation Service

De full-service ICT dienstverlener met de volgende expertises in huis om u te assisteren op elk ICT vlak: software ontwikkeling, webdesign en web-ontwikkeling, netwerk- en systeembeheer.
Wij zijn blij dat All Automation Service deze website voor ons wil hosten.
Lees verder op de website van All Automation Service.