Nieuwe teamleden PureBBQ

We breiden het team weer uit. Ditmaal met twee personen: Moniek en Martin. Het wedstrijdseizoen wordt langer en er komen steeds meer wedstrijden bij. Met een uitbreiding nemen we de druk bij het bestaande team iets weg. Niet iedereen kan voor elke wedstrijd beschikbaar zijn.

20140930MoniekMoniek kennen we natuurlijk al langer als een van de enthousiaste en drijvende krachten in het support team. Maar na recente successen van het team en de bijdrage die Moniek daarin levert maar vooral ook door haar eigen ambities is Moniek vanaf 1 oktober volledig lid van PureBBQ.

20140930MartinPasfotoMartin is een ander verhaal… hij komt uit het recent opgeheven team South West BBQ Dreams (SWBD). Het lijntje met onze twee ex-SWBD teamleden (Bas en Marco) bleek kort genoeg om Martin aan te trekken te laten integreren in PureBBQ Team. Martin brengt voldoende ervaring met zich mee om de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet te zien.

Met zowel Moniek als Martin zijn we verzekerd van twee nieuwe teamleden waar we mooie tijden mee gaan beleven en we met vertrouwen het drukker wordende wedstrijdseizoen aan kunnen.