Meat the East

Pure BBQ meats the east,

19-maart 2016 was voor Pure BBQ de eerste wedstrijd van het seizoen, hiervoor moesten wij naar Hengelo waar dit jaar voor het eerste een wedstrijd georganiseerd werd.
Deelnemers van Pure waren dit maal, Joris, Erik en Martin, Bas zou ivm een catering klus later die avond aansluiten om het geheel te versterken.
Aangekomen in Hengelo werd door Martin en Joris de tent in gereedheid gebracht en Erik die later aansloot heeft de puntjes op de i gezet.
Toen alles geïnstalleerd was hebben wij het deelnemers veld verkend en zijn over al handjes gaan schudden omdat het toch wel weer een lange tijd geleden was dat wij elkaar gezien hadden, iedereen was de winter goed doorgekomen.
In de avond onder het genot van de nodige alcoholische versnapering werd het vlees voorbereid wat we later die nacht op de BBQ`s zouden gaan leggen.
De volgende ochtend was het al vroeg dag, na een korte nacht rust in de auto of in de aanhanger was het aanpoten om alles in gereedheid te brengen voor de wedstrijd.
Later die ochtend sloot Harry aan voor zijn laatste wedstrijd, zoals gewoonlijk deed hij de klusjes die hij altijd deed, boxen opmaken en het publiek op afstand houden maar wel een ieder netjes te woord staan, we zullen je missen Harry!!!!
Toen het tijd was om de boxen met de gerechten te gaan inleveren liep de spanning wel op, zeker omdat 1 van onze leden ziek geworden was waardoor je toch net even iemand te kort kwam.
Na het inleveren van alle boxen werd er zoals gebruikelijk begonnen met het opruimen van alle spullen en het inpakken van deze zodat we na de prijs uitreiking direct naar huis konden.
De prijs uitreiking was net even wat vroeger dan verwacht en wij kunnen best trots zijn op het behaalde resultaat.
Van de 33 aanwezige teams hebben zijn wij 5e geworden.
Kip 14e
Porkribs 18e
Porkshoulder 2e
Brisket 11e

Het was weer een prachtige wedstrijd en tevreden reden wij naar huis.
Wel wil ik alle sponsoren, Vuur & Rook, Masterfire, Livar, Homemade weer hartelijk bedanken voor geleverde support!
Op naar de volgende wedstrijd die Baseball & BBQ in Hoofddorp op 23/24-april.