Kerstmarkt in Lisse

PureBBQ had in 2012 al een keer het genoegen om mee te mogen werken aan de jaarlijkse Kerstmarkt in Lisse. Voor zowel de 5 ondernemers van het KwaliteitsKwintet als PureBBQ was het voor herhaling vatbaar. En zo geschiedde: afgelopen zaterdag 14 december mochten we aantreden met onze barbecues en smokers om de mooiste producten te bereiden.

We waren ruim vooraf aangekondigd via de lokale media en de website van Koop Centrum Lisse als een groots en bijzonder barbecue festijn. Nou groots en bijzonder was het zeker !

20131214KerstmarktLisseZalm

Een zalm die in zijn eentje de gehele smoker nodig had.. daarna een prachtige roodbaars (de grootste die we ooit gezien hadden), een kalkoen van een kilo of 12, een stokbrood van 2 meter, een gehele brie en tot slot een rollade die je met twee man in elkaar moet rollen. PureBBQ mocht dat alles grillen, roken en garen en vervolgens als kleine hapjes aan het publiek uitdelen. Lisse heeft die avond thuis niet meer gegeten.

20131214KerstmarktLisseRoodbaars

Het KwaliteitsKwintet in Lisse bestaat uit een vijftal enthousiaste en super gemotiveerde ondernemers de staan voor kwaliteit van hun producten en met veel plezier en toewijding een substantiƫle bijdrage leveren aan festiviteiten in Lisse:

Bekijk ons fotoalbum voor meer foto’s.

20131214KerstmarktLisseRollade